Beschrijving van de Villa

Casa Carisma is een rustig gelegen familiale vakantievilla met verwarmd privézwembad midden in de prachtige natuur en de mooie heuvellandschappen van Andalusië. De villa is geschikt voor 1-8 personen. Er zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers. WIFI beschikbaar in huis en op terras.

Casa Carisma bevindt zich tussen Almogía en Villanueva de la Concepción, 45 km ten noorden van Málaga, in een kleine urbanisatie van typische Spaanse witte villa's, elk met een eigen stijl en karakter. Het is zeer goed bereikbaar langs geasfalteerde banen. 

Casa Carisma

Rondom het huis zijn er 4 ruime terrassen voorzien van tuinmeubilair, ligstoelen, barstoelen, parasols. Voor de sportievelingen is er een pinpongtafel beschikbaar. 

Het grote zuidterras (140m2) met verwarmd privézwembad (9mx4m) kijkt rondom uit op het dal en de heuvels. U geniet er van de mooie zonsopgang en kleurrijke zonsondergang, de prachtige sterrenhemel. Doordat het pal op het zuiden ligt, is er dus de hele dag zon gegarandeerd.

Het zwembad is voorzien van een safetycover, zeer belangrijk voor de veiligheid van uw kleinste kapoenen. Bovendien is het zwembadterras ommuurd en door middel van hekkens  volledig afsluitbaar.

Bijkomend voordeel: de cover houdt de warmte in het zwembad gedurende de koelere voor- en najaarsnachten.  
Aldus kan er een zeer aangename zwembadtemperatuur gegarandeerd worden van minimum 26°C van medio april tot medio november, als de zon van de partij is !!

Naast het zwembadterras vindt u aansluitend het BBQ terras met bar (70m2). Aan de andere kant bevindt zich het keukenterras met patio (35m2) en aparte toegang tot de 4de slaapkamer. Achteraan is er nog een binnenterras met pingpongtafel (70m2) met toegang tot de buitenbadkamer met apart toilet.

De tuin (3000m2) is bezaaid met bloemen,met mediterrane planten (agaves, oleanders, yucca's, ...), met fruitbomen. U kijkt rondom rond op de olijfbomen, de amandelbomen, de heuvels.

Buiten leidt een privé oprit door de tuin naar de zijkant van het huis, aan het keukenterras. 

Is het al eens iets minder weer of is het wat koeler, geen nood, de veranda die uitgeeft op het zwembadterras, zal u lekker warm en knus verder laten genieten.

We verwijzen hierbij voor meer details naar het plan van het huis en naar de kenmerken.

Casa Carisma is een familiehuis dat U rust en ruimte biedt, hier kan u luisteren naar de stilte. U zit daar midden de natuur, vanuit het huis vertrekt u voor een prachtige wandeling door de velden vol olijfbomen en amandelbomen, door de rivierbeddingen.

Natuurpark El Torcal en de Caminito del Rey moet u gewoon doen, prachtige stukjes natuur, ze nodigen u uit voor mooie wandelingen.
Casa Carisma is centraal gelegen tussen de grote cultuursteden Granada, Sevilla, Córdoba, Málaga, Ronda. Op 40 km bent u bij de Costa del Sol, op 22km vindt u de golfbaan van het prachtige provinciestadje Antequera.

Alle elementen zijn aanwezig om van een sprankelende vakantie te genieten, alleen u, uw familie en uw vrienden ontbreken nog.

Wees welkom!

Karolien en Luk